Mobile Diesel Tanks

Fullt mobile dieseltanker

Fuel Proofs utvalg av mobile dieseltanker inkluderer tanker som er egnet for transport og anleggsplasser. Tankene er solide, sikre og enkle å bruke og vedlikeholde med innovative designfunksjoner og en kraftig konstruksjon. Alle modeller i serien er utstyrt med utstyr av høy kvalitet for å sikre mange års pålitelig service. Alle enhetene er «shot blasted» og ferdig i en 2-pakks polyetylen-finish, og vi tilbyr en utvidet garanti på 3 år for å gi deg trygghet når du investerer.

 

Fuel Proof-serien med mobile dieseltanker blir ofte sett på som industristandarden for transport av drivstoff, enten på anleggsplassen eller på motorveien. Vårt mobile utvalg inkluderer modeller fra 1000 til 9000 liter, alle helkonstruert i stål og i samsvar med gjeldende miljøbestemmelser.

 

Våre 500, 1000 og 2000 liters mobile dieseltanker er FN-godkjent, og gir den ideelle løsningen for transport av diesel på motorveien.

Mobile dieseltanker

For diesellagring og transport tilbyr vi mobile dieseltanker fra 500 til 2000 liter. Alle modellene i serien er FN-godkjent for transport av diesel på motorveien, og er samlet i samsvar med Miljødirektoratets PPG2 (Forurensningsforebygging) retningslinjer.

Anleggstanker

Mobile anleggstanker fra 1000 til 9000 liter. Disse er tilgjengelige med et stort utvalg av drivstoffutleveringsutstyr inkludert håndbetjente, batteridrevne og bensin / dieselmotorpumper.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle