Bulk Diesel Tanks

Horisontale, vertikale og containerte bulkdieseltanker som drivstoffindustrien bruker

Vårt utvalg av bulkdieseltanker gir uovertruffen sikkerhet, holdbarhet og verdi for pengene. Helkonstruert i stål og i samsvar med miljøforskrifter, dekkes alle tankene i serien av Fuel Proof sin 15 års utvidede garanti. Dette gir deg trygghet når du investerer i ny tank.

 

Dette er den ultimate løsningen for drivstofflagring. Drivstofftanker med stor kapasitet fra 5000 til 60 000 liter, og med et bredt spekter av drivstoffutleveringsalternativer for å oppfylle dine spesifikke krav.

 

100% i samsvar med Miljødirektoratet PPG2 (Forurensningsforebygging) sine retningslinjer. Vårt utvalg av bulkdrivstofftanker har en rekke innovative funksjoner, noe som gjør disse tankene til de mest sikre, holdbare og brukervennlige produktene på markedet.

Horisontale bulktanker

Utvalget av horisontale bulktanker fra Fuel Proof gir det ypperste innen sikkerhet, holdbarhet og verdi. Helkonstruert i stål og fullstendig i samsvar med gjeldende miljøbestemmelser, dekkes alle tanker i serien av Fuel Proof sin 15 års utvidede garanti, noe som gir deg trygghet i investeringen din.

 

Tankene er tilgjengelige med et bredt spekter av høykvalitets drivstoffutleveringsutstyr, inkludert pumper med høy effektivitet og drivstoffstyringssystemer – noe som gir deg total kontroll over tanken og førerens drivstofforbruk.

Vertikale bulktanker

Utvalget av vertikale bulkdieseltanker fra Fuel Proof gir enestående sikkerhet, verdi og fleksibilitet. Det vertikale designet er ideelt hvis du har begrenset plass og sikrer en problemfri installasjon uten behov for boringer. Tanken er helkonstruert i stål og fullstendig i samsvar med gjeldende miljøbestemmelser. Alle tanker i serien dekkes av Fuel Proof sin 15 års utvidede garanti, noe som gir deg trygghet i investeringen din.

 

Tankene er tilgjengelige med et bredt spekter av høykvalitets drivstoffutleveringsutstyr, inkludert pumper med høy effektivitet og drivstoffstyringssystemer – noe som gir deg total kontroll over tanken og førerens drivstofforbruk.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.